Yayınlanma:

CHP’DEN KAMUOYUNA DUYURU 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2 Temmuz 2024 Salı günü, İl Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Şenyürek ve Merkez İlçe Başkanımız Sayın Av. Murat Bektaş’ın katılımıyla, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun  İl Başkanlığı Binası’nda düzenlenen basın toplantısı sonrası; Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin tarafından yapılan akıl ve izandan yoksun, hayal ürünü açıklamalar üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması gerekmiştir.

Birçok basın mensubunun tanıklığının yanı sıra, kameralar tarafından da tümüyle kayda alınan basın toplantısında, İl Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Şenyürek tarafından ülkemiz genel siyaseti üzerine değerlendirilmeler yapılmış, ardından Merkez İlçe Başkanımız Sayın Av. Murat Bektaş tarafından Giresun Belediyesi özelinde kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla çeşitli açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Kendisi veya temsil ettiği kurum, toplantı boyunca hiçbir şekilde konu ya da ima dahi edilmemişken, toplumun genel ahlak kurallarıyla bağdaşmayacak nitelikteki açıklamaları sebebiyle; Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin’i kınıyor, dürüst, ilkeli ve ahlaklı siyasetin bir gereği olarak, sarf ettiği tüm yakışıksız ve asılsız söylemleriyle ilgili kendisini kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Cumhuriyet Halk Partisi

Giresun İl Başkanlığı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.