2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE AYDINLIK, GÜZEL YARINLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Giresunlu iş insanı, ilimizde siyasetin önemli şahsiyetlerinden, Cumhuriyet Kadını, Sosyolog, CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Elvan Işık Gezmiş Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE AYDINLIK, GÜZEL YARINLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM
Yayınlanma: Güncelleme: 351 views

 

 

Bu konuda kendi ismiyle sosyal medya hesabından açıklama yapan Sosyolog Gezmiş; “ Sizlerin yüreğinizden gelen coşku ve dinamizm dolu teşvikleri de göz önünde bulundurarak, memleketime daha aktif hizmet edebilmek ve şehrimin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayabilmek için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bu nedenle CHP İl Yöneticiliği görevimden an itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. İlerleyen zamanlarda konuyla ilgili toplantıları ve bilgilendirmeleri bu sayfadan ilan edeceğim. Dileğim ülkeme, vatanıma, milletime faydalı olabilmek. 2023 seçiminin ülkemize aydınlık, güzel yarınlar getirmesini diliyor ve el ele verirsek başarırız diyorum. Lütfen beni bu yolda yalnız bırakmayınız” açıklamasında bulundu.

 

İnternet gazetemiz bulancakhaber.com.tr ve  sosyal medya canlı yayın platformumuz BULANCAK HABER olarak başarılarınız devamını dilerken, haytınızın renkli ve güçlü yanınızla Giresun’a kadın elinin güçünü gösrerecek inancınızı tebrik erdiyoruz.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.