ÇORBACI EFENDİ’DEN 7/24 ÇORBA KEYFİ

ÇORBACI EFENDİ işletmesi günün her saati ulaşılabilir olmalarıyla işletme, acil çorba isteğinize cevap veriyor.

ÇORBACI EFENDİ’DEN 7/24 ÇORBA KEYFİ
Yayınlanma: Güncelleme: 1.319 views

Bulancak ilçesinde yeni bir lezzet durağı ÇOBACI EFEND adlı işletme, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmetiyle Bulancak halkı başta olmak üzere bölge halkının damak zevkine hitap ediyor.

 

İşletmenin sahibi, Bulancaklılara çeşitli çorba çeşitleri sunarak, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunmayı hedefliyor. Çorba çeşitleri arasında birbirinden özel ve güzel geleneksel Türk mutfağından örnekler bulunuyor.

 

 

ÇORBACI EFENDİ işletmesi, sadece lezzetli çorbalarıyla değil, aynı zamanda hijyen ve kaliteli hizmet anlayışıyla da öne çıkıyor. İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her an açık olan kapılarıyla başta Bulancaklılar olmak üzere bölge halkına sıcak bir çorba keyfi yaşatıyor.

 

 

ÇORBACI EFENDİ işletmesi günün her saati ulaşılabilir olmalarıyla işletme, acil çorba isteğinize cevap veriyor.

Bulancak ve bölge halkı, artık gece gündüz demeden çorba keyfini ÇORBACI EFENDİ işletmesiyle çıkarabilir. İşletme sahibi, lezzetin ve kalitenin adresi olarak halka hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirtiyor.

 

 

ÇORBACI EFENDİ işletmesi, sıcacık bir çorba ile damakları şenlendirmek isteyenleri bekliyor. Lezzetin ve hizmetin buluştuğu bu adres, Bulancaklılar ve bölge halkı arasında hızla popülerlik kazanıyor.

 

 

ÇORBACI EFENDİ hizmette ve kaliteden odun vermeyen işletme özel olarak sadece kamu hizmeti veren Petrol istasyonlarına ve hastaneye istenildiği zaman sıcak çorba hizmeti verdiğini açıkladı.

 

 

ÇORBACI EFENDİ 7/24 saat sıcak özel bakır taslarda kıtır ekmek taneleri ile çorbanızın yanında özel sosları ve karışımlarıyla çorbanızın son kaşığına kadar ağzınızı yakacak şekilde sunum yapıyorlar.

 

 

İşletmede ayrıca özel olarak yayıkta yapılan ayranın lezzeti ise tarif edilemeyecek şekilde bakır bardaklarda sunuluyor.

 

 

ÇORBACI EFENDİ sadece bölgemizde lezzet ve sıcak bir çorbanın ötesinde İş istihdamına yönelik yapmış olduğu 7/24 dönüşümlü iş istihdamı sunması ilçe ve bölge ekonomisine büyük bir katkı sağladığı belirtildi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.