Yayınlanma:

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 84. Yılında tüm yurtta olduğu gibi Giresun Bulancak ilçesinde düzenlenen törenlerle anıldı.

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Büstü önünde düzenlenen törende ilçe Kaymakamlık çelengini kaymakam Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanlığı çelengini Belediye Başkanı Recep Yakar ve Mecliste Grubu bulunan Siyasi Partilerin çelenklerinin sunulması, Maarif Gaziler Derneği çelenk sunumu ve son olarak ta Atatürkçü Düşünce Derneği çelenk sunumu ile başladı. Saatlerin 09.05’i göstermesiyle ilçe meydanın da siren sesleri çalındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak göndere çekilen bayrak daha sonra yarıya indirildi. Anma Programına  Kaymakamı Ünal KOÇ, Bulancak Cumhuriyet Başsavcı Emre US, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin ERKUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, İlçe Emniyet Müdürü Bumin Akkaya ve halkımız katıldılar.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.