Yayınlanma:

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, GGD’NE SOKAKBAŞI MEVKİİNDE DEVAM EDEN PROJE İÇERİSİNDE YER TAHSİS ETTİ.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Belediyenin Kale Sosyal Tesisleri’nde Giresunlu basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu, gazetecilerin zor şartlarda önemli bir görev icra ettiğini belirterek bu anlamlı günlerini kutladı.

 

 

Basın mensuplarıyla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını anlatan Şenlikoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü de vesile oluyor ve sizlerle bir araya geliyoruz. Bir anlamda sizlerle çalışma arkadaşıyız. Zira Belediye olarak yaptığımız icraatları sizler vasıtasıyla vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz.” diyerek, “Daha önce verdiğimiz sözümüzün de arkasındayız. Gazeteciler Derneğimize Sokakbaşı mevkiinde devam eden projemiz içerisinde yer tahsis ediyoruz. Kurulduğu günden bugüne bina sıkıntısı çeken derneğimize içerisinde lokal ve yönetim odası barındıracak olan kalıcı bir yer tahsisi yapacağımızı buradan bir kez daha açıklıyorum.” dedi.

 

 

 

Başkan Şenlikoğlu’nun bu açıklaması basın mensupları tarafından alkışlarla karşılandı.

 

Diğer taraftan ise sosyal medya alanında bu özel ve güzel günü BULANCAK HABER canlı yayın yaparak paylaştı. Tarihe bir not düştü.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.