Yayınlanma:

BAYRAMIMIZI KUTLADIK.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. Çanakkale  Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ilçemizde de..

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı.

Çanakkale  Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ilçemizde de gerçekleşti.

18 Mart Şehitleri anma programı saat 11.00’da Bulancak Gazi Ortaokulu bahçesinde yapıldı. Bulancak ilçe Cumhuriyet Meydanı’nda yeni meydan çalışması yapıldığı için okulun Atatürk büstü önünde Piraziz İlçe Kaymakamı Bulancak İlçe Kaymakam Vekili Kezban Yerlikaya ile Belediye Başkanı Yardımcısı Emrullah Guguk tarafından çelenk sunumu ile başladı.

 

 

Günün anlam ve önemine binaen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cem Yurdakul konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi. Çanakkale  Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü program sonunda Piraziz İlçe Kaymakamı, Bulancak İlçe Kaymakam Vekili Kezban Yerlikaya ve Belediye Başkanı Yardımcısı Emrullah Guguk BULANCAK HABER canlı yayın aracılığı ile duygu ve düşüncelerini aktardılar.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.