Yayınlanma:

BULANCAK DENİZ KULÜBÜ 1964’DEN BUGÜNE

1964 yılında o dönemin Belediye Başkan kâtibi Fikret Üstündağ’ın önderliğinde ve aynı zamanda yine o dönemin Bulancak hâkimi Kemalettin Bey, Talat Elmas, Sebahattin Durmuş, Eyüp Karaahmet, Mustafa Şardağ (Belediye Bşk.)  Doktor Rahmet Tiryaki’nin önderliğinde kurulan Deniz Kulübünde kongre heyecanı yaşandı.

O dönemin güzel insanlarının önderliğinde kurucuların yanı sıra resmileşen ve resmi olarak Deniz Kulübü resmi kurucuları olarak Sebahattin Durmuş, (öğretmen) Ahmet Tarı (Tüccar) Kemal Özel (Ziraat Ş. ) Ahmet Bedii Çağılgan, (Ziraat Tek.) Mustafa Özcan (Tüccar) Halil Sakallı, ( Çiftçi) Öner Eriş, (Tüccar) olarak resmi kurucular niteliğinde DENZİ KULÜBÜ kuruldu.

 

 

17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat;12.00’da Bulancak Deniz Kulübü’nün tek liste ile katılan Ömer Keleş tekrar yeni Başkan seçildi.

 

Bölgemizde bir dönemin bürokratları, valileri ve kaymakamlarının mutlaka uğradığı, özel günlerin yapıldığı Bulancak Deniz Kulübü’nün kongresini Facebook ve YouTube de BULANCAK HABER adıyla canlı yayın yaparak sizlere sunuyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.