BULANCAKTAN YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR !!

Bulancakspor U13 futbolcusu Salih Kandemir, oynadığı futbolla göz dolduruyor.

BULANCAKTAN YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR !!
Yayınlanma: Güncelleme: 3.527 views

Hocalarının göz bebeği olan Salih, 3 yıl içinde 3 kademe yükselerek çok önemli bir gelişim sağladı. Geçen sene U12 il ikincisi olan Salih, bu sene ise U13 kaptanlığını yaptı ve takımını play-offlara taşıdı.

Bu gelişimi ile dikkat çeken Salih Kandemir, hocalarının gözüne girerek U14 takımı ile ilk 11’de maça çıktı. Türk futbolunda sol ayaklı oyuncu sıkıntısı olduğunu göz önünde bulundurursak, Salih’in sol ayaklı olması ve sol bek, sol açık ve 8 ile 10 numarada oynayabilmesi de tam bir joker oyuncu olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, Juninho gibi frikik kullanması da bir diğer özelliği. Takımda duran topları kullanan isim olan Salih Kandemir, kullandığı frikiklerde de takımına duran veya sıkışan oyunda goller getirebiliyor.

Baba Necmi Kandemir ise, “Yunus kardeşim, Salih alt yapının ve hocalarının göz bebeği,” dedi ve ekledi: “Oğlumun gelişimi için her fedakarlığı yapacağım ve onun iyi bir futbolcu olması için hep yanında olacağım.”

Biz de Bulancak Haber olarak Salih kardeşimize başarılar diliyoruz ve Türk futbolunda önemli bir rol üstlenmesini temenni ediyoruz.

                                                   

                                                                              Bulancak Haber Spor Muhabiri: Yunus Akdaş

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.