Yayınlanma:

DEĞİŞİM PARTİSİ GİRESUN’DA YELKEN AÇTI

Yelken kelimesinin dilimizde oldukça sık kullanıldığı bir nokta da bulancakhaber.com.tr’ de bu duyguyla DEĞİŞİM PARTİSİ’NİN Giresun merkezde DEĞİŞİM PARTİSİ Merkez İlçe Başkanı ilhan Kara’nın YELKEN adını verdiği iş yerinin açılışını dikkatlerimizden ve objektiflerimizden kaçmadı.  

Değişim partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kurdeleyi kestiği YELKEN GİYİM MAĞAZASI açılış konuşması yapan Genel başkan Mustafa Sarıgül unutamayacağı bir gün geçirirken, DEĞİŞİM PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI ilhan Kara ve eşi Fatma Kara’yı DEĞİŞİM PARTİSİ GİRESUN İL BAŞKANI Selim Çilesiz ile birlikte gurur duyduklarını vurguladılar.

 

 

Giresun da gerçekleşen bu güzel güne Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Genel Başkanı ve Bölge İllerden Çorum, Samsun, Ordu ve Trabzon TDP İl Başkanları ve Giresun ilinin Diğer siyasi partilerin İl ve ilçe Başkanları davetliler arasında yerlerini aldılar. Böylesi hafızlara yerleşen ve gerçekleşen YELKEN GİYİM MAĞAZASI Giresun da gündem olduğu görüldü ve objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Giresun genelinde yapılan birçok ziyaret ve esnaf ziyaretleri yapan Mustafa Sarıgül günü Batlama’yı İlçe yapma komitesi ile geniş bir görüşme ve toplantı yaptı.  Sarıgül Batlamalıları Ankara’ya davet ettiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.