Yayınlanma:

ENVER YÜCEL’İN EZAN-I SAYGIYLA DİNLEMESİ 

Gazeteci refleksi ile yayına başlayan Yaşar’ı ezan okunuyor diyerek uyaran Yücel’in hassasiyetine saygı içinde uyuldu.

Her gittiği yerde ve özellikle memleketi Giresun’a geldiğinde büyük ilgi odağı olan Bahçeşehir Mütevelli Heyeti Enver Yücel ile yan yana olmak ve birlikte resim çektirmek için 3-5 saniye yalnız kalmak büyük bir ayrıcalık.

 

 

Giresun da gerçekleşen program sonrasında Yücel’i canlı yayına davet eden Yaşar tam söze başlayacağı anda ezanın okunmaya başlaması ile göz göze geldiler.

 

 

Tabi ezan dinlemek ve saygı göstermek adına ezan bitene kadar yakın ve samimi bir şekilde canlı yayın akışında kalan Yücel ve Yaşar Ezan-ı birlikte huşu içinde dinlediler.

 

 

Gazeteci refleksi ile yayına başlayan Yaşar’ı ezan okunuyor diyerek uyaran Yücel’in hassasiyetine saygı içinde uyuldu. BULANCAK HABER adı altında sosyal medya alanında canlı yayın yapan Mehmet Yaşar ve Bahçeşehir Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Cuma günü Ezan-ı birlikte dinlemeleri görüntülü olarak kameraya ve objektiflere takıldı.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.