GALİP ATLAS BEBEK “BULUTLARIN ÜZERİNDE” 

” BULUTLARIN ÜSTÜNDE” filmi Giresun’da gösterime girdi.

GALİP ATLAS BEBEK “BULUTLARIN ÜZERİNDE” 
Yayınlanma: Güncelleme: 235 views

Senaryosu ve yönetmenliği Giresunlu genç hemşerilerimiz Deniz Çınar ile Fırathan Çınar tarafından yapılan, başrollerde ise Cemal Hünal ile Ruhi Sarı’nın oynadığı, ” BULUTLARIN ÜSTÜNDE” filmi Giresun’da gösterime girdi.

Giresun’da Sabah Center, (Carrefour) Premier Sinemaları’nda galası yapıldı. Film büyük beğeni topladığı öğrenildi. Film 8- 9-10 Eylül’deki 3 günlük hasılatı SMA Hastası Galip Atlas Bebek için yardım hesabına yatırılacağı öğrenildi.

 

 

Giresun’da sinemaya gelen halkımız sadece film izleyerek değil Galip Atlas Bebek için salona yardım yapabilecekleri stantta oluşturularak bu şekilde de yardımcı olabilecekleri açıklandı.

” BULUTLARIN ÜSTÜNDE” filminin başrollerde oynayan Cemal Hünal ile Ruhi Sarı’nın da sinemalarda yerini aldığı ve büyük mutluluk ve heyecan yaşattığı görüldü.

 

 

Giresun halkının 3 günde ” BULUTLARIN ÜSTÜNDE” filmi Giresun’da gösterime rekoru kırılması bekleniyor. Devletin en üst yöneticisinden, en alt birimi muhtarlarına kadar herkesin bu film mı izlemesi bekleniyor.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.