Yayınlanma:

DÜNYA ŞAMPİYONU DEVA DÜBÜŞ, SEVGİ SELİ VE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI.

Sevinç ve gururu Zafer bayramında yaşatan bizleri gururlandıran Milli Sporcumuzu havaalanında coşkulu bir şekilde karşılandı.

Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Milli Takımımızda yer alan ve 15 Yaş Kızlar kategorisinde, 45 Kg Sol Kolda Dünya İkincisi, Sağ Kolda Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Deva DÜBÜŞ; Giresun-Ordu Havaalanı’nda ailesi ve yakınları tarafından sevgi seli ve çiçeklerle karşılandı.

 

Giresun başta olmak üzere ailesini ve bölge halkını sevinç ve gururu Zafer bayramında yaşatan bizleri gururlandıran Milli Sporcumuzu havaalanında coşkulu bir şekilde karşılandı.

 

 

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Genç, İl Temsilcisi Bilal Nebil, Güreş Antrenörü Ömer Faruk Sipahi, Bulancak Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleçi ve Sporcumuzun Ailesi ile birlikte Bulancak basınının da hazır bulunduğu Dübüş, çiçeklerle coşkulu bir şekilde karşılandı.

 

 

Bu özel ve güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tüm yurtta ve KKTC kutlandığı bir günde, Giresun Ordu Havaalanı’nda yapılan karşılamayı tarihe bir not olarak canlı yayın ile taçlandıran Bulancak Haber Dünya Şampiyonu ve karşılamaya gelenlerin duygu ve düşüncelerini siz değerli takipçilerimize sunarız.

Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi öğrencisi Deva Dübüş, Kazakistan’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Genç Kızlar kategorisinde Sağ Kol’ da Dünya Şampiyonu oldu.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.