Yayınlanma:

HACI HAFIZ MUSTAFA ZEKİ KURDOĞLU, ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE DUALARLA ANILDI

Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun kabri başında düzenlenen anma törenine ailesi ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da katıldı.

Giresun’un Millî Mücadele Kahramanı Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu anıldı.

Giresun’un tarihî zenginliklerinden biri olan ve Millî Mücadele yıllarında önemli bir rol oynayan Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu, ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı.

Giresun Gönüllü Alayları Müftüsü ve İstiklal Savaşı gazisi olan Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun kabri başında düzenlenen anma törenine ailesi ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç da katıldı. Kurdoğlu’nun vatan için verdiği mücadele ve gösterdiği kahramanlıklar, kabri başında bir kez daha hatırlanarak dualarla yad edildi. İstiklal Savaşı’ndaki cesareti ve fedakârlıkları, millî mücadele ruhunu canlı tutanlar tarafından her zaman takdirle anılacak.

İkinci program ise Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun adını taşıyan meydanda gerçekleştirildi. Bulancak ilçesinin önemli meydanlarından biri olan bu alanda, ilçe protokolünün de katılımıyla bir tören düzenlendi. Törende Kurdoğlu’nun vatanseverliği ve mücadele ruhu üzerine konuşmalar yapıldı. Katılımcılar, Kurdoğlu’nun azim ve inanç dolu hayatını ve mücadelesini bir kez daha hatırlayarak, onun mirasının gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptılar.

Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun ölüm yıl dönümünde gerçekleştirilen anma programı, vatanseverlerin gösterdiği ilgi ve katılım ile bir kez daha gösterdi ki, millî mücadele kahramanlarının aziz hatıraları Türk milleti için daima yaşayacak ve onların fedakârlıkları unutulmayacak.

Anma Programımıza ilçe protokolü geniş katılım gösterdi.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Eski Milletvekilleri Bülent Bektaşoğlu, Mustafa Yaman, Rüstü Kurt, Osman Ağa’nın torunu ve Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, GÜ Emekli Öğretim görevlisi Ahmet Gürsoy ile ilçe protokolü ve Bulancak halkının geniş katılım sağladı.

Dualarla anılan Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu’nun ruhu şad, mekânı cennet olsun.

 

 

FOTO KAYNAK : Bulancak Belediyesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.