Yayınlanma:

İSMETPAŞA MAHALLE MUHTAR ADAYI İDRİS ŞEN 

Muhtar Adayları ve Mevcut Muhtarlar BULANCAK HABER canlı yayının da adaylıklarını açıklıyorlar.

İsmet paşa Mahalle Muhtarı İdris Şen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı olduğunu canlı yayında BULANCAK HABER’ e açıkladı.

 

 

Bulancak genelinde muhtar adayları ile BULANCAK HABER olarak canlı yayında adaylıklarını açıklayacak olan yeni aday ve mevcut muhtarlar canlı canlı adaylıklarını açıklayacakları bir program hazırlandı.

Bu kapsamda ilk Muhtar Adaylığını mevcut İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen oldu.

 

 

Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde Bulancak ilçesinde Muhtar adaylarıyla buluşan ve bulundukları veya yaptıkları iş yerinde Muhtar adaylarının canlı yayınları önümüzdeki günlerde devam edeceği açıklandı.

İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen’in 01 Kasım 2023 Çarşamba günü canlı yayınından sonra kendisi gibi mevcut Muhtar olan Bulancak Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal İncüvez 03 Kasım 2023 Cuma günü öğleden sonra canlı yayına katılacağı öğrenildi.

 

 

Diğer taraftan bu canlı yayın akışımıza ve muhtar adaylığını açıklamak üzere Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya ile 07 Kasım 2023 Pazartesi günü öğleden sonra devam edileceği öğrenildi.

 

 

https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/1024778388797740

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.