Yayınlanma:

İSMETPAŞA ve TOPRAK DEĞİRMENİ MAHALLE SAKİNLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Bulancak genelinde şu anda yetkililerin verdiği bilgiler ışığında ilçe genelinde Doğalgaz alt yapı çalışmalarının yüzde 77 oranına ulaştığı açıklandı.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve AKSA Doğalgaz İl Müdürü Hakkı Kahya“İSMETPAŞA ve TOPRAK DEĞİRMENİ MAHALLE SAKİNLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ” verdi.

 

 

Bu konuda bir açıklama yapan Bulancak belediye Başkanı Recep Yakar, İsmetpaşa ve Toprak Değirmeni Mahalle sakinlerinin uzun zamandan bu yana takip ettiği ve beklediği Doğal Gaz müjdesini yetkililerle birlikte ilk döşenecek olan Doğal Gaz borularının mahalle içinde bırakılan alanda basın açıklaması yaparak duyurdu.

 

Yakar ve Doğalgaz yetkilileri, İsmetpaşa ve Toprak Değirmeni Mahallesi için getirilen ilk Doğalgaz ana hat borularının ilk aşama döşeme çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlanacağı açıklandı.

 

 

AKSA Doğalgaz İl Müdürü Hakkı Kahya, Bulancak Şube Müdürü Barış Kızılca, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İdris Şen ve Toprak Değirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş’la ile birlikte Belediye Başkanı Recep Yakar basının karşısına geçerek açıklama yaptılar.

 

 

Belediye Başkanı Recep Yakar ve AKSA Doğalgaz İl Müdürü Hakkı Kahya’nın yaptığı canlı basın açıklamasını değerli BULANCAK HABER canlı yayın takipçilerimize sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.