İSTER ÇEKİRDEKLİ İSTER ÇEKİRDEKSİZ.

İster çekirdekli ister çekirdeksiz sunumuyla o kendine has kokusu ve lezzetini bir arada bulacağınız üzümlü hem de izabella dondurma kıvamında sunuluyor.

İSTER ÇEKİRDEKLİ İSTER ÇEKİRDEKSİZ.
Yayınlanma: Güncelleme: 198 views

Karadeniz Bölgesi’nde oldukça yaygın olan İzabella üzümü bir diğer adıyla kokulu üzüm elmasım dondurma da farklı bir lezzet olarak karşımıza çıktı.

 

 

 

İster çekirdekli ister çekirdeksiz sunumuyla o kendine has kokusu ve lezzetini bir arada bulacağınız üzümlü hem de izabella dondurma kıvamında sunuluyor.

 

 

 

Bulancak Elmasını Dondurma- Fındık işletmesi yaz ve kış aylarında dondurma yemenin ayrıcalığını bölge insanına farklı lezzetlerde sunması dikkatlerimizden kaçmadı.

 

Elmasım Dondurma ve Fındık patentini alan ve ilçemizde ve Giresun merkezde olmak üzere iş yerlerinde iş istihdamı sunan Elmasım Dondurma-Fındık 2. Organize Sanayi de kurduğu fabrika ile bunu adeta taçlandırdı.

 

 

 

Elmasım Dondurma-Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Evren Aşar, bu konuda bulancakhaber.net İnternet Gazetesi ve sosyal Medya platformunda Bulancak Haber TV Yönetici Mehmet Yaşar’a İzabella-Kokulu Üzüm dondurmasını tattırdı. Ayrıca önümüzde ki günlerde Bulancak Haber TV’de canlı yayına katılacağını açıkladı.

 

 

 

Öte yandan Elmasım Dondurma-Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Evren Aşar,  fındıktan sonra alternatif ürünümüz olan başta kivi ve portakal ile mandalinalı dondurma lezzetlerini de hazırladıklarını söyledi.

 

 

Kendi öz kaynaklarıyla ikinci organize sanayide açmış oldukları Elmasım Dondurma-Fındık fabrikasında bölgemizin ürüne sahip çıkan ve şimdi de bahçelerimizde doğal yetişen İzabella, kivi, portakal ile mandalina meyvelerini özel işlemden geçirerek dondurmayla buluşturması ilçe ve ülke ekonomisine de katkı sağlayacağı görüldü.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.