Yayınlanma:

KENDİ İÇİMİZDE Kİ, DEĞERLERİ TANIYALIM

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisi, Yer Hareketleri Uzmanı eski Giresun CHP İl Başkanı Fikri Bilge’yi konuk aldık.

Bizler yaşadığımız bölgede insanları mevki ve makam olarak tanıdığımız için özde ki değerlerimizi ve bilgisini göremiyoruz.

 

 

 

7.’cı yılına giren BULANCAK HABER Mehmet Yaşar canlı yayın program yapımcısı olarak yayın akışıma ilk kez mesleği olan yanıyla tanıdığım İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisi, Yer Hareketleri Uzmanı eski Giresun CHP İl Başkanı Fikri Bilge’yi konuk aldık.

 

 

BULANCAK HABER Program Moderatörü Mehmet Yaşar olarak bulunduğum ve her Çarşamba günleri saat:18.00’da yayın yapan Eğitimci-Siyasetçi-Yazar Necdet Dervişoğlu’nun konuğu olan İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisi, Yer Hareketleri Uzmanı Fikri Bilge, bizlere adeta fikri ve bilgisi ile tarihe not düştü. Jeofizik Mühendisi ve Yer Hareketleri Uzmanı Bilge, bu zamana kadar söylenmeyenleri yayın akışında dile getirerek gerçekleri anlattı.

 

 

Oysa bizler (şahsım) kendisini Giresun’da hep siyaset içinde bir kimlik olarak gördüğümüz Sayın Fikri Bilge’nin İTÜ Jeofizik Mühendisi-Yer Hareketleri Uzmanı olduğunu bu depremin ardından kendisini bu yönüyle tanımanın üzüntüsü içinde olduğumu belirtmek isterim.

 

 

Bu sebepten dolayı kendime kızmışlığı mı, böylesi değerlerimizin bölgemiz için çok önemli olduğunu vurgularım. Hatta şu anda Giresun’un çalışmaları doğrultusunda deprem haritasını çıkarttığı bilgisini Giresun valimiz başta olmak üzere bilmesini isterim.

 

 

 

İlimiz ve bölgemiz olarak bu ve böylesi güzel insanlarımıza gerektiği kadar değeri göstermemiz gerektiğini belirtmek isterim.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.