Yayınlanma:

KOÇ, BENİM NAMAZIM

Vahit Koç’un ilk kitabı “Benim Namazım” tanıtımı için düzenlenen özel imza ve söyleşi etkinliği, Özen Kitabevi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Özen Kitabevi Vahit Koç’un ilk kitabı İmza ve Söyleşi Etkinliğine Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve çok sayıda okuyucusuyla buluştu.

Vahit Koç’un ilk kitabı “Benim Namazım” tanıtımı için düzenlenen özel imza ve söyleşi etkinliği, Özen Kitabevi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe çok sayıda kitapseverleri, öğrencileri, öğretmenleri ve katılanlar arasında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da yer alması programı daha da renklendirdi.

Bulancak’ta bulunan Özen Kitabevi’nin düzenlediği imza ve söyleşi etkinliği, büyük ilgi gördü. Etkinlik “BULANCAK HABER” interaktif yayın yapan sosyal medya alanında büyük bir izleyici takip ettiği Vahit Koç’un ilk kitabı olan “BENİM NAMAZIM” okuyucularıyla ve izleyicileriyle buluştu.

31 Mart 2024 günü Bulancak Belediye Başkanlığı görevi son bulacak olan Belediye Başkanı Recep Yakar’da etkinliğe katılarak destek verdiği objektiflerimize böyle yansıdı. Yakar, etkinlikte kitapseverlerle bir araya gelerek, kitap hakkında düşüncelerini paylaştı ve katılımcılarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine binaen Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara, BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar birlikte günün hatırası olarak objektiflerimizin karşısına geçtiler.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın etkinliğe katılması, yerel yönetim ile kültürel etkinlikler arasındaki köprüyü güçlendirdi. Başkan Yakar, etkinlikte yaptığı konuşmada, kültürel etkinliklere verdiği önemi vurgularken, Vahit Koç’un kitabının topluma değerli bir katkı sağlayacağına inancını dile getirdi. Program, Vahit Koç’un “Benim Namazım” kitabının okuyucular arasında büyük ilgi görmesine vesile oldu. Etkinlik sonunda, katılımcılar imzalı kitaplarını almanın yanı sıra, yazarla da tanışma ve sohbet etme fırsatı buldular.

Etkinlik, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle son bulurken, bu tür etkinlikler, kültürel ve edebi mirasımızın yaşatılmasına ve yaygınlaştırılmasına önemli bir katkı sağladığı belirtildi.

Özen kitabevi bir kez daha Yazarlarla okuyucuları buluşturan bu tür etkinliklerin, kültürel ve entelektüel birikimimizin daha geniş kitlelere ulaşmasına vesile olması dileğiyle, edebi etkinliklere verilen destek ve katılımın artarak devam etmesi temennisiyle.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.