Yayınlanma:

KORONAVİRÜS SALGINI VE PANDEMİ SÜRECİNDE NERDEYDİNİZ?

“KORONAVİRÜS SALGINI PANDEMİ SÜRECİNDE HANGİ MÜZİSYENİ ARADINIZ? HANGİSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMA EL UZATTINIZ Kİ POZ VERİYORSUNUZ”.

Sosyal medya alanında boy, boy fotoğraflarla müzisyenlerle bir araya gelenler, resim çektirmek için poz verenler!…

 

“KORONAVİRÜS SALGINI PANDEMİ SÜRECİNDE HANGİ MÜZİSYENİ ARADINIZ? HANGİSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMA EL UZATTINIZ Kİ POZ VERİYORSUNUZ”.

 

Pandemi de ekonomik sıkıntılardan intihar eden müzisyen arkadaşlarınız ne çabuk unuttunuz da poz veriyorsunuz?

 

 

 

İsmi bende saklı kalsın, o güzel saz ustası, o güzel kadife sesli güzel Müzisyen arkadaşımın tellere tek tek dokunan parmakları inşaat sektöründe alçı işi yaparken bembeyaz toz toprak içinde bizzat kendi gözlerimle gördüğüm o anı hiç unutamıyorum. Hiç sordunuz mu koronavirüs salgını pandemi  döneminde nasıl geçiniyordunuz diye sordunuz mu?

 

 

Ya o dönemlerde, Müzisyenlerin Pandemi de ekonomik sıkıntılar sonucu intihar eden sayıları 103 müzisyene adanan “Müzik Susmaz” şarkısını hanginiz seslendirdiniz.

 

Müzisyenler bir araya gelerek koronavirüs salgını sürecinde ekonomik ve psikolojik sıkıntılar yaşayan ve intihar eden 103 müzisyene adanan “Müzik Susmaz” adlı parçayı haberimizin hemen altında sizlere sunuyorum.

 

Bu Koronavirüs salgını ve Pandemi sürecinde, söz ve müziği Özcan Şenver’e ait olan parçanın aranjörlüğünü Kerem Ulaş Dönmez ’in yaptığı parçada müzisyenlerin bir raya geldiği görüldü.

 

Müzisyenlerin bir raya geldiği eserde, enstrümanlarda akustik, elektrik, bas gitar: Kerem Ulaş Dönmez, obua: Dila Pulatsü, Yaylı Grubu: Rashidy Strings, Bağlama: Kenan Çallı, Keman: Üner Demir, Klarnet: Mertcan Selçuk, Trompet: Umur Meriç Öztürk, Cura: İsmail İlgün, Davul: Gökçe Dayanç,  bir ağıt niteliğinde ancak bir araya geldiler.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.