Yayınlanma:

PAK UN TÜRKİYE’NİN GURURU DÜNYANIN ARANAN UN’U OLDU.

Son olarak Pak un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ertan Özgen ve yetkililer, Venezuela Türkiye büyükelçisi Sayın Jose Bracho REYES ‘a fabrika içinde bilgilendirme ve ürünün işlenme anını bizzat fabrikanın içinde anlattılar.

Ülkemizde son dönemde ihracat pazarlarında önemli başarılara imza atan ve her geçen gün büyüyerek ihracat ve iç piyasa satışlarını hızlandıran Pak un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ertan Özgen ve Pak Un şirketini Venezuela Türkiye büyükelçisi Sayın Jose Bracho REYES ziyaret etti.

 

Bulancak Haber olarak daha geçen haftalarda büyüyen ve üçüncü Pak Un üretim tesisi için yatırım kararı alan Türkiye’nin gururu dünyanın aranan Pak Un’u Venezuela Türkiye büyükelçisi Sayın Jose Bracho REYES ziyaret etmesi objektiflere böyle yansıdı.

 

 

Pak Un olarak Venezuela ya yapmış oldukları 17.500 tonluk un ihracatından dolayı Pak Un gemisini inceleyen ve yerinde Pak un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ertan Özgen’den bilgi alan Büyükelçi’nin ziyareti Pak Un ailesini oldukça memnun ve mutlu ettiği görüldü.

 

Pak un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ertan Özgen yaptığı açıklama da “Bu ihracatla ülkemize 12.000.000 USD ihracat bedeli kazandıracağız. Ülkemize ve milletimize hizmet etmekten mutluyuz gururluyuz” dedi.

 

 

Öte yandan, Pak un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ertan Özgen ve yetkililer, Venezuela Türkiye büyükelçisi Sayın Jose Bracho REYES ‘a fabrika içinde bilgilendirme ve ürün tanıtımını bizzat yaptılkları objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.