Yayınlanma:

SİBER SUÇLARLA MÜCADELE

Güvenli ve Bilinçli İnternet kullanımına yönelik ve Siber Suçlarla Mücadele konulu toplantı Bulancak ilçesinde gerçekleşti.

Bulancak Kaymakamlığı başkanlığın da gerçekleşen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen program akışı iki şekilde sunuldu.

 

 

İlk olarak slayt sunumu ve İl Emniyet Müdürlüğünce profesyonel bir sunum yapıldı. Yapılan program da tanıtım filmleri ve konu ile ilgili slayt gösterim gerçekleşti. Programa Mahalle ve Köy Muhtarlarının katıldığı aynı zamanda İlçe Mülki amirlerinin de hazır olduğu soru cevap şeklinde devam etti.

 

 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, program sonunda bir konuşma yaparak günümüzün ve teknolojinin kaçınılmaz bilgisayar çağında olduğunu söyledi. Güvenli ve bilinçli kullanım çok önemli olduğunu vurguladı.

 

 

Programın ikinci bölümünde ise Siber Suçlarla Mücade ve Güvenli, bilinçli kullanım çok önemli olduğunu  vatandaşlara birebir sunmak adına Bulancak  şehir merkezinde Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda bilgilendirme cadırı kurularak broşur ve anlatım yapılacağı belirtildi.

 

 

Programa Bulancak Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Gukuk, muhtarlarımız ve kurum amirleri de katılarak geniş bir katılım sağlandı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.