Yayınlanma:

T.C ÇAĞDAŞ VE MODERN YÜZÜ BULANCAK’TA SERGİLENDİ

Emekli Öğretmen Güllü Çınar ve Meral Özustaoğlu’nun el sanatlarının tüm renklerini görebileceğiniz unutulmayacak bir karma sergi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü yılında çağdaş modern Türk kadını sergisi Bulancak 19 Eylül  Meslek ve Teknik Anadolu Lise ’sinde gerçekleşti.

 

 

Emekli Öğretmen Güllü Çınar ve Meral Özustaoğlu’nun el sanatlarının tüm renklerini görebileceğiniz unutulmayacak bir karma sergi bu zaman kadar gerçekleşen sergilerin en iyileri arasında yerini aldı. Muhteşem Karma sergi “Kadın ve Sanat” adıyla Cumhuriyetimizin 100.cu yılına armağan edildi.

 

 

Bu serginin Bulancak 19 Eylül  Meslek ve Teknik Anadolu Lise’nin çok amaçlı salonun da sunulmasında okul Müdürü Melike Ünver’in idealist ve vizyon sahibi olduğu ve ortaya çok güzel bir çalışma sunmasına vesile olmuştur.

Bu özel ve güzel karma sergiyi BULANCAK HABER interaktif bir ortamda canlı olarak sergiye gelemeyenler ve tarihe bir not düşme adına yine internet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr’ de Mehmet Yaşar tarafından okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.