Yayınlanma:

TÜRKİYE GENELİNDE 3 BANT TURNUVASI HEYECANI BULANCAK’TA

İnteraktif yayın yapan Bulancak Haber olarak, Bilardo ve sporseverlerin heyecanına ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanında 81 ilde aynı anda başlayan 3 Bant turnuvası, bu kez Giresun’un Bulancak ilçesinde gerçekleşiyor. Diamond Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuva, bilardo tutkunlarını bir araya getirdi.

 

İnteraktif yayın yapan Bulancak Haber Genel yayın Yönetmeni Mehmet yaşar, bu önemli etkinliği canlı yayınladı. Turnuvanın heyecanını ve detaylarını izleyicilerle paylaştı. Diamond Bilardo Salonu’ndan gerçekleşen bilardo tutkunları ve sporseverlerle buluşturdu. Bu mücadele dolu etkinlik, bilardo sporuna olan ilgiyi arttırırken, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. Bulancak Haber olarak, sporseverlerin heyecanına ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Giresun’un Bulancak ilçesinde gerçekleş turnuvaya ilçe Kaymakamı Ünal Koç, Giresun Jandarma Alay Komutanı Tuncay Akgün ve Giresun İl Spor Şube Müdürü Halil Demirel ve bilardo severler katıldı.

 

Giresun il birinciliğinin belirlendiği 3 bant bilardo turnuvasında birinci olan Kemal Tutkun’un ödülünü İlçe Kaymakamı Ünal Koç, ikinci olan Halil Eşref Dündar’a ödülünü Jandarma Alay Komutanı Tuncay Akgün ve üçüncü olan Mehmet Gökhan Peker ile Abdülkadir Nesil’e ise Giresun İl Spor Şube Müdürü Halil Demirel takdim etti.

 

Bulancak ilçesinde gerçekleşen ve İnteraktif yayın yapan Bulancak Haber’in canlı yayında Bilardo oyuncusu ve ilçemizin sevilen şahsiyeti Tevfik Fikret Dündar seslendirdi ve sunuculuk yaptı. Kendisine bu yayını daha profesyonel ve izleyicilere yayın akışında oyuncunun düşüncelerini ve öngörüşleri ile akışı anlattığı için şahsim Mehmet Yaşar ve izleyiciler adına  çok teşekkür ederim.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.