UNUTMADILAR BULANCAK’TA MOLA VERDİLER

Elmasım Fındık ve Dondruma Karadeniz gezisi düşünenler için mola yeri olarak adlandırıldı.

UNUTMADILAR BULANCAK’TA MOLA VERDİLER
Yayınlanma: Güncelleme: 596 views

İzmir 9 Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, Giresun’un Yavuz Kemal beldesinde bulunan Kulakkaya Yaylası’nda unutulmaz bir kamp deneyiminde muhteşem anılar biriktirirken, tesadüfen karşılaştıkları ve birlikte tarihe not düşerek canlı yayın akışı sunan Gazeteci Mehmet Yaşar’ı unutmadılar.

Giresun ve Gümüşhane kamp bitişi sonrasında İzmir’e dönen Karadağ ailesi, dönüşte Mehmet Yaşar ile bir kez daha bir araya geldi. Bu kamp, doğaseverler için unutulmaz bir macera olurken yeni dostlar ve arkadaşlıkların da kazanılmasına vesile oldu.

İzmir 9 Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyelerinden Sibel ve eşi Naki Karadağ, Giresun’dan sonra Gümüşhane’ye giderek gezilerini tamamladı. İzmir’e geri dönüş yolculuğunda Yavuz Kemal Beldesi Kulakkaya Yaylası Alçakbel’de yeni tanıştıkları Gazeteci Mehmet Yaşar’ı unutmadılar.

İzmir’e dönüş yolunda ilk molalarını Bulancak’ta veren Sibel ve Naki Karadağ, Mehmet Yaşar ile Elmasım Fındık ve Dondurma’da buluştu. Elmasım Fındık ve Dondurma Sorumlusu Kerim Aşar’ın çift kavrulmuş nefis fındık ve çay sunumu eşliğinde gerçekleştirilen bu buluşma, unutulmaz bir lezzet ve Karadeniz gezisi düşünenler için bir mola yeri olarak adlandırıldı.

28 kişilik gruptan olan Karadağ ailesi, günlük yürüyüşler ve zirve ayağını bünyesinde barındıran Karagöl’ü unutmadıklarını belirtti. Aynı şekilde Bulancak için de aynı duygu içinde olduklarını ifade ederek, yaşadığımız coğrafyaya sahip çıkmamız gerektiğini vurguladılar.

Bulancak İskelesi önünde misafirlerini karşılayan Mehmet Yaşar, misafirlerini “İSKELE SANCAK BURASI BULANCAK” sloganı eşliğinde İzmir’e uğurladı. Bu buluşma, doğa sevgisi ve dostlukların perçinlendiği unutulmaz anılarla dolu bir gezi olarak hafızalarda yer etti.

İzmir 9 Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin Giresun’daki kampı ve ardından Bulancak’taki buluşmaları, doğa tutkunları için unutulmaz bir deneyim oldu. Bu tür etkinlikler, doğa ile iç içe yaşamanın ve dostlukların pekiştirmenin önemini bir kez daha gösterdi.

 

   

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.