Yayınlanma:

YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİĞİ ŞENLİK HAVASINDA YAPILDI

Aralık ayının 12-18’inde kutlanan “YERLİ MALI HAFTASI” Cumhuriyet İlkokulu’nda şenlik havasında gerçekleşti.

“BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM”  sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe Okul öğretmenleri, öğrencileri ile velilerin birlikte hazırladıkları YERLİ MALI HAFTASI, okulun konferans salonunda yapıldı.

 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Mili Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un etkinlik kurdelesini birlikte kestiler.

 

Cumhuriyet İlkokulu 1/A sınıf öğretmeninin önderliğinde gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası etkinliğinde ilçe genelinde üretilen yerli olan ürünlerden kurulan tezgâhlarda beğeniye sunuldu. Bölgemizin birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu ikramlar büyük bir ilgi gördü. Bütün program ve sunumlar bölgemizin yerel kıyafetleri içindeki öğrenciler ve velileri tarafından ilçe protokolünün beğenisine sunuldu.

 

 

 

Kaymakam Koç, etkinlik sonrası, Yerli Malı Haftası için emek harcayan Okul Müdürü Adem İlyas, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler, velilere ve özellikle 1/A sınıf öğretmeni Suadiye Yeşiltepe ve öğrencilerini canı gönülden kutladığını dile getirdi.

 

 

 

Ekinliğin tüm güzelliği sosyal medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.