19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu Giresun Bulancak İlçesi’nde coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlayan kurtuluş hareketi, Cumhuriyetimizin başlangıcı olduğu gibi, ülkemizin muasır..

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.
Yayınlanma: Güncelleme: 166 views

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu Giresun Bulancak İlçesi’nde coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlayan kurtuluş hareketi, Cumhuriyetimizin başlangıcı olduğu gibi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının da ilk adımı olmuştur. 104 yıl önce Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakârlıkların yanında milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde zaferle sonuçlandırılmıştır.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, etkinlikleri çerçevesinde “GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ” ile 16 MAYIS 2023 SALI günü başlamış ve 19 Mayıs 2023 Cuma günü ilk olarak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne konulan çelenk sunumu ve Saygı duruşu ile İstiklal marşımızın okumasıyla başladı. Daha sonra programın ikinci bölümü ise, Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs 2023 Cuma günü programın son bölümü Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi bahçesinde coşkulu bir şekilde kutlanarak tamamlandı.

Kutlama etkinliğinde BULANCAK HABER Mehmet Yaşar Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve Belediye Başkanı Recep Yakar’ın bu güne has duygu ve düşüncelerini aktaran birde sunum gerçekleştirdi.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.