Yayınlanma:

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

“19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA ve GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI” etkinliklerine katılmanızı dilerim.  

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, etkinlikleri çerçevesinde “GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ” 16 MAYIS 2023 SALI günü Saat:10.00’da Mustafa Kemal Ulusu Caddesi, İncüvez Köprüsü üzerinde başlayacak.

 

Bulancak ilçe Kaymakamı Ünal Koç; “Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA ve GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI” etkinliklerine katılmanızı dilerim.

 

 

19 Mayıs 2023 Cuma saat:10.00’da Bulancak Gazi Ortaokulu’nda Çelenk sunumu yapılacak. Ardından saat:10. 30’da ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’nde devam edecek.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı marşımızın söylenmesi ile başlayacak olan tören akışı ise şöyle devam edecek.

 

 

 

Gençlik haftası nedir?

Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası olarak kutlanmaktadır.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.