2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI VE YAPILMASI GEREKENLER

SENE BAŞI EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI VE YAPILMASI GEREKENLER
Yayınlanma: Güncelleme: 145 views

İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Turgut HACINOĞMANOĞLU başkanlığında, şube müdürü Musa Fikret DOMBAYCI ve ilçe okul/kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Bakanlığımızın sene başı hazırlıklarına dair genelgesi, eğitim kurumlarımızın eğitim öğretime hazır hale getirilmesi, iş sağlığı ve güvenliğine dair hususlar, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli genelgesi içeriği ve öğretmen eğitimleri, 1. ve 5. sınıfların okula uyum çalışmaları, 1.-5.-9. sınıfların öğrenci ve öğretmenlerinin Bakanlığımızca merkezi kurayla belirlenmesine dair hususlar, ücretsiz ders kitabı dağıtımları, sportif ve sosyal faaliyetler ile TÜBİTAK, Teknofest ve MEB robot yarışmaları başta olmak üzere proje ve etkinliklere üst düzeyde katılım sağlanması, zanaat atölyesi çalışmaları, mesleki ve teknik eğitim vizyon belgesi ile okul-sektör iş birliği çalışmaları, dilimizin zenginlikleri projesi ve taşımalı eğitim gibi hususlar görüşüldü.

2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrenci, idareci ve öğretmenlerimize başarılar diler kıymetli velilerimiz başta olmak üzere eğitimin tüm paydaşlarına eğitime yapacakları değerli katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.