22. MÜRSEL GÜLMEZ TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI.

Sahne özlemi sahnenin tozunu havaya kaldırdı. 

22. MÜRSEL GÜLMEZ TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI.
Yayınlanma: Güncelleme: 210 views

Etkinlik kapsamında 22. MÜRSEL GÜLMEZ TİYATRO GÜNLERİ 22 Mayıs Pazartesi günü Kayıp Oyuncular Tiyatro Topluluğu’nun “SARI & KÖPEK” adlı tek perdelik oyunuyla tiyatro severlerle buluştu.

Bulancaklı tiyatro severlerin uzun bir aradan sonra bir araya toplayan oyun ve oyunlarla özlemle buluştukları sahne özlemi sahnenin tozunu havaya kaldırdı.

Hemen ertesi akşam ise 23 Mayıs Salı günü Gümüşhane Yankı Kumpanya’nın iki perdelik “Aşkın Anatomisi” adlı romantik komedi oyunu ile devam etti.

 

 

 

Hiç hız kesmeden devam edecek olan 22. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri 24 Mayıs Çarşamba günü ise, İstanbulimpro’nun doğaçlama olarak sahneleyeceği “Olay Rusya’da Geçiyor” Oyunu merakla bekleniyor.

 

25 Mayıs Perşembe günü; Trabzon Devlet Tiyatrosunun “Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor” adlı oyunu tiyatro severlerle buluşacak.

26 Mayıs Cuma günü; Samsun’dan Karma Sahne’nin sahneleyeceği “Bay Z.” adlı oyun sahne alacak.

22. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin son akşamı ise 27 Mayıs Cumartesi günü; Erzurum Medya Sanat Evi’nin “Bir Masal ya da Gerçek” adlı oyunuyla sona erecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.