Yayınlanma:

3 BANT BİLARDO KARADENİZ ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin koordinesinde düzenlenen bilardo turnuvası Bulancak’ta son buldu.

Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Şampiyonası Giresun Bulancak İlçesi’nde Bulancak Diamond Bilardo Salonunda gerçekleşen final maçı ile son buldu.

Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Şampiyonası 28-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bulancak Diamond Bilardo Salonu’nda Sinoplu Bilardo sporcusu Ömer Karakurt ile Tokatlı Bilardo Sporcusu Mesut Ekici arasında gerçekleşti.

Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda Ömer Karakurt 40 puan alarak 1.cı, Mesut Ekici 24 puan alarak 2. Sırayı alırken Selahattin Bektaş ve Mehmet Gökhan Peker 3.cu oldular.

Şampiyonluk maçını Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Giresun İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Tuncay Akgün ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Şube Müdür Halil Demirel tarafından birlikte izlendi.

Adeta Karadeniz illerinin buluştuğu Artvin, Bayburt, Çorum, Erzincan, Erzurum, Giresun, Karabük, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerinden gelen sporcular Giresun Bulancak ilçesinde unutamayacakları bir turnuva gerçekleştirdiler.

Bulancak kaymakamı Ünal Koç turnuvaya katılan 64 sporcuya ev sahipliği yapmanın ve sporun il ve ilçe ekonomisine katkısı ile sporun kardeşliği içinde bir zaman geçirmenin son ucunda şampiyonluk maçını izlemenin keyfini yaşadıkları görüldü.

Ödüler ve kupalar Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Giresun İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Tuncay Akgün ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Şube Müdür Halil Demirel tarafından sporculara takdim edildi.

Turnuvayı Sosyal Medya alanında CANLI YAYIN yapan BULANCAK HABER Facebook ve YouTube üzerinden canlı olarak sundu. Turnuvanın final maçının sunumunu eski Türkiye Bilardo sporcusu ve Ordulu hemşerimiz Osman Remzi Yurt ile Mehmet Yaşar sundu.

Final maçının hakemleri ile Ümit Uzunoğlu ile Bekir Uzuner yönetti.

 Facebook:

https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/1368316827450266

YouTube :

https://www.youtube.com/watch?v=A-UqUc_oPnY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.