BAŞKAN SIBIÇ, “BAŞARILAR ÇOCUKLAR, DUALARIMIZ SİZİNLE”

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’tan LGS’ye Girecek Öğrencilere tam destek

BAŞKAN SIBIÇ, “BAŞARILAR ÇOCUKLAR, DUALARIMIZ SİZİNLE”
Yayınlanma: Güncelleme: 71 views

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza girecek oldukları LGS sınavında başarılar diliyorum. Bu önemli günde, onların en iyi şekilde sınavlarını geçirebilmeleri için sınav merkezlerimizin bulunduğu alanlarda sessiz olmaya, korna çalmamaya, yüksek sesle konuşmamaya özen gösterelim” dedi.

Başkan Sıbıç, sınav süresince dikkat edilmesi gereken hususları vurgulayarak, öğrencilere sakin bir sınav ortamı sağlanmasının önemine dikkat çekti. Sınavın huzur içinde geçmesi için tüm ilçe halkını duyarlı olmaya çağıran Sıbıç, “Hep birlikte onların yanında olalım ve destek verelim. Başarılar çocuklar, dualarımız sizinle” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, sınava girecek öğrencilerin motivasyonlarını artırmak amacıyla su ve çay ikramında bulundu. Öğrenciler ve veliler, bu ince davranış için Başkan Sıbıç’a teşekkür etti. Başkan Sıbıç, ayrıca öğrencilere moral vermek amacıyla sınav merkezlerini ziyaret ederek, onlara başarılar diledi.

LGS’ye girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Bulancak Belediyesi, bu önemli günde çocukların yanında olarak, onların en iyi şekilde sınavlarını geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.