ACISIYLA, ÇOCUKLUK ARKADAŞLARIYLA MEMLEKET HASRETİNİ GİDERDİLER.

Uzun zaman sonra memleketine annelerin ölümüyle gelen müzik dünyasının iki dev ismi Bulancaklı Ersin ve Engin Aktaş kardeşler memleketine acıyla da gelseler çocukluk arkadaşlarını, geçmişten gelen dostlarını ve büyüklerini ziyaret etmekten geri durmadılar.

ACISIYLA, ÇOCUKLUK ARKADAŞLARIYLA MEMLEKET HASRETİNİ GİDERDİLER.
Yayınlanma: Güncelleme: 492 views

Anne acısıyla memlekete gelen Ersin ve Engin kardeşler annesini ebedi istirahate yolcu ettikten sonra çok sevdikleri ve ölümünün 25. yılında aileden biri ama her şeyden önce çocukluk arkadaşları, kardeşim dedikleri Uğur Yirmibeş’i kabri başında ziyaret ettiler.

 

 

 

Ahde vefa ve dostluklarını yad ettikleri objektiflere yansıyan müzik dünyasının enstrüman ustaları her ne kadar acısıyla memleketlerine gelmiş olsalar da çocukluk yıllarına yolculuk ettikleri görüldü.

Öte yandan çok sevdikleri ve sosyal medya alanında takip ettikleri abi dedikleri Mehmet Yaşar’ı ofisinde ziyaret ettiler.  Ersin ve Engin Aktaş kardeşler müzik camiasında diyebiliriz ki enstrümanlarıyla birçok tanınmış büyük sanatçıların hemen yanında veya hemen arkasında aranan ve kendileri ile çalışmanın ayrıcalığını yaşan ve yaşatan yanıyla tanınıyorlar.

 

 

Engin bateri de Ersin ise gitar da sürekli sanatçılarla birlikte çalıştıklarını biliyoruz.

Böylesi iki kardeşin müzik dünyasında aranan iki kardeşin hüzünlü de olsa memleketlerine çok sevdikleri annelerini ebedi istirahati bırakarak geri dönecek olmaları gerçeği kendilerini çok üzdüğü gerçeğiyle bir kez daha yaşatmıştı.

 

Öte yandan annelerinin merhum babalarının yanına bırakarak geriye dönecek olmanın açısı karışık duygular içinde olmalarına sebep olduğu görüldü.

 

 

 

NERMİN AKTAŞ VEFAT ETTİ.

 

Bulancak Saraçlı Mahallesi’nden Resuloğlularından merhum Hicabi ve merhume Fatma Utku’nun kızı Nermin Aktaş vefat etti.

 

Selahattin Aktaş’ın eşi, Ersin ve Engin Aktaş’ın biricik anneleri Nermin Aktaş’ın vefat haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Merhum Muzaffer ve Sebahattin Utku’nun, merhume Sebahat Yirmibeş’in, Erdoğan Utku’nun kardeşleri Nermin Aktaş’ın vefatı büyük üzüntü yaşattı

 

Merhume Nermin Aktaş’ın cenazesi geçen hafta 30 Kasım Çarşamba günü Bulancak Eski Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra saraçlı mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

 

Allah rahmet eylesi mekanı cennet olsun.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.