Yayınlanma:

ADD GENEL BŞK. BOZKURT “YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ” DEDİ

Aynı gün işçinde programı sunan ADD GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ Ordu Atatürkçü Düşünce Derneği ile Eğitim-İş’in düzenleneceği konferans vermek üzere Bulancak İlçesi’nden ayrıldılar.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve beraberinde ADD Genel Sayman Bulancaklı Basri Gürsoy, Genel Sekreter Ayhan Yalçınkaya, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar Giresun Bulancak İlçesi’nde unutulmayacak tarihe ışık tutan bir söyleşi niteliğinde konferans sundu.

 

 

Kapıda çiceklerle karşılanan ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Bulancak’ta unutamayacağı bir gün geçirdiği görüldü.

 

 

Adeta Türkiye’yi adım adım dolaşan ADD Genel Yöneticilerini aynı şekilde adım adım ADD’nı takip eden BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Konferans öncesinde programı canlı yayın yaparak öncesinde duyurusunu yaptı.

 

 

Daha sonra saat:13.00’da BTSO Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan “YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ” Konulu söyleşi niteliğinde geçen konferansı başından sonuna kadar canlı yayında sunan BULANCAK HABER izlemek için aşağıda ki linklerden ulaşabilir sınız.

Facebook: https://www.facebook.com/bulancakhabernet/videos/559989162628265

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fM2EcqxmQX4

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.