ADD’DEN CHP’YE ANLAMLI ZİYARET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve..

ADD’DEN CHP’YE ANLAMLI ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 160 views

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile CHP Genel Merkezindeki makamında bir araya geldiler.

ADD’ den CHP’ye anlamlı ziyaretinde kendisi gibi Eczacı meslektaş olan ve kendileriyle daha önce ki yıllarda hoş sohbeti olduğu öğrenilen ADD Genel saymanı Bulancaklı Basri Gürsoy için ziyaretin çok da farklı ve onur verici olduğu vurgulandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Giresun Bulancak damadı olduğu ve özellikle Ordu- Giresun Fındık için yürüdüğü zaman diliminde Bulancak’ta yoğun ilgi gördüğünü hatırlattı.  O günlerden bu günlere herkesin albümünde Özgür Özel ile fotoğrafının olduğu dile getirildi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.