ADD’NİN ORDU İLİ ve BULANCAK İLÇE ÇIKARTMASI

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Bulancak’ a geliyor.

ADD’NİN ORDU İLİ  ve BULANCAK İLÇE ÇIKARTMASI
Yayınlanma: Güncelleme: 332 views

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Bulancak’ a geliyor.

Türkiye genelinde gitmedik yer bırakmayan Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve beraberinde ADD Genel Sayman Bulancaklı Basri Gürsoy, Genel Sekreter Ayhan Yalçınkaya, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar Giresun Bulancak ilçesine çıkartma yapacaklar.

19 Kasım 2022 Cumartesi gecesi uçakla Ordu / Giresun Hava Alanına gelecek olan ADD Yöneticileri 20 Kasım pazar günü Bulancak Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından karşılanacak.

Bulancak ADD Yönetiminin 20 Kasım 2022 Pazar günü günün ilk saatlerinden itibaren Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Genel Sayman Bulancaklı Basri Gürsoy, Genel Sekreter Ayhan Yalçınkaya ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar’a ev sahipliği yapacağı ve ilerleyen saatlerde BULANCAK TİCARET ve SANAYİ ODASI’ında Konferans vereceği öğrenildi.

Aynı gün içinde saat:13.00’da ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt tarafından BTSO salonunda ”YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ” konulu konferans vereceği açıklandı.

Daha sonra ADD GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ aynı gün içinde hemen yani başımızda ki Ordu Atatürkçü Düşünce Derneği ile Eğitim-İş’in düzenlediği toplantıda bir araya geleceği ve orada da konferans verecekleri öğrenildi.

Adeta Türkiye’yi adım adım dolaşan ADD GENEL YÖNETİCİLERİ her gittikleri il, ilçe ve hatta her platformda büyük bir ilgiyle, sevgiyle karşılandiklari görüldü.

Bunun en baris örneği geçen hafta sonu 12 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşen İstanbul 100.Yılında Büyük Cumhuriyet Buluşması’nda görüldü

O günkü buluşmada İstanbul’da çok sayıda sanatçı ile ÇYDD ve Kamu-İş ile birlikte gerçekleştirildi.

Tam da bu doğrultuda İstanbul ve Türkiye genelinde büyük ses getiren buluşmalarının bir tanesi de Bulancak’ta gerçekleşecek.

ADD GENEL YÖNETİCİLERİ’nin amaçlarının kimseden oy istemek değil, CUMHURİYETİN 100. YILINDA YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ’NE DÖNÜLMESİ DEĞİŞEN LAİK DEMOKRATİK TÜRKİYE’Yİ KURULUŞ kuruluş KURULUŞ AYARLARINA DÖNMESİ ÇABASI İÇİNDEYİZ”dediler.

Bu sözlerle yola çıkan ADD GENEL YÖNETİCİLERİ ilk önce Giresun Bulancak ilçesinde ve sonrasında Ordu ilinde konferans vereceklerini belirttiler.

 

”YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ” konulu konferans program akışını Giresun/Bulancak ilçesinde Sosyal Medya alanında interaktif bir şekilde yayın yapan BULANCAK HABER siz değerli takipçilerimize bu özel sunumu yayınlayacağız.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.