AKBANK GEÇİCİ OLARAK ADRES DEĞİŞTİRDİ.

Akbank Bulancak Şubesi geçici olarak hizmet vereceği Uğur Mumcu Caddesi, Hışır Ahmet Özcan Sokak’daki yeni yerine taşındı.

AKBANK GEÇİCİ OLARAK ADRES DEĞİŞTİRDİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 678 views

Bulancak Akbank Şube Müdürü Murat Durmuşkaya’yı yeni yerinde ve kamuoyuna yeni adresi bilgilendirmek adına BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Bulancak’ın sevilen ve sayılan saygı değer İş İnsanı Maden Mühendisi Günaydın Yirmibeş ve değerli eşi Hayret Yirmibeş’ inde gerçekleştirdiği ziyaret objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bulancak Akbank Şube Müdürü Murat Durmuşkaya, Bulancak Haber aracılığı ile geçici de olsa modern ve sitemlerinin tamamının hazır bir şekilde bölge halkına hizmet etmek üzere tam kapasitede çalıştıklarını dile getirdiği belirtildi.

 

 

Öte yandan İş İnsanı Maden Mühendisi Günaydın Yirmibeş ve değerli eşi Hayret Yirmibeş ile aynı zaman diliminde ziyaretleri gerçekleştiren BULANCAK HABER Mehmet Yaşar, Akbank Şube Müdürü Murat Durmuşkaya’ya ve banka çalışanlarına çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Son olarak Bulancak Haber’e Akbank Şube Müdürü Murat Durmuşkaya, Bulancak Yakup Zere Sanayi Sitesi girişine Akbank ATM kurduklarını hizmet analayışını ilçe geneline yaymanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.