ALKIŞLAR GİRESUN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE

Defne ilçesinde görevlerini en üst seviyede ve zaman mefhumu gözetmeksizin yaptıkları öğrenildi.

ALKIŞLAR GİRESUN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE
Yayınlanma: Güncelleme: 323 views

Giresun Nüfus Müdürlüğü olarak 20 kişilik ekip ile Hatay ve 7 ilçesinde gönüllü olarak depremzede kardeşlerimize yardım ve hizmet yolunda durmadan yorulmadan bölge halkına hakka hizmet düsturuyla çalışıyorlar.

 

 

Giresun Nüfus Müdürlüğü Afetin ilk gününden bu güne kadar hızlı ve kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor.

 

 

Giresun Nüfus Müdürlüğü personeli olarak afetzede vatandaşlarımızın mağduriyetlerini azaltmak amacıyla Defne ilçesinde görevleriniz en üst seviyede ve zaman mefhumu gözetmeksizin yaptıkları öğrenildi.

 

 

Depremzedelerin yaralarını birlikte sarmak için mesai mefhumu gözetmeden durmadan yorulmadan Giresun Nüfus Müdürlüğü ailesi olarak çalıştıkları belirtildi.

 

 

Hatta bu konuda sosyal medya alanında Hatay ilimize deprem sonrası iş ve işlemlerimize destek vermek için gönüllü olarak gelen Giresun, Kırşehir ve Sakarya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlerimiz ve değerli nüfus müdürlüklerinde görevli arkadaşlarımız ile hep birlikte daha güçlüyüz sözlerinin yazıldığı yazılar dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Giresun Nüfus Müdürlüğü olarak afetzedelere Antakya, Defne, Reyhanlı, Samandağ, Belen ve Altınözü ilçelerinde diğer ilçelerde olduğu gibi aynı gayretle hizmet vermeye devam ettikleri açıklandı.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.