ARA GÜLER’İN FOTOĞRAFLARI MEMLEKETİNDE SERGİLENECEK!

ARA GÜLER FOTOĞRAFLARI ŞEBİNKARAHİSAR’DA SERGİLENECEK

ARA GÜLER’İN FOTOĞRAFLARI MEMLEKETİNDE SERGİLENECEK!
Yayınlanma: Güncelleme: 416 views

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde Turizm Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda ilçenin turizmine katkı sağlayacak yeni projelerde önemli hedefler belirlendi. Bu kapsamda dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı olan Ara Güler’in fotoğrafları da memleketi Şebinkarahisar’daki tarihi Taşhan’da sergilenecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek, DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Giresun DOKA İl Koordinatörü Murat Aladağ, Doğuş Grubu Sanat Danışmanı Çağla Saraç, Puhu Tv İçerik Müdürü Eda Göklü, Bakan Danışmanı Yavuz Karaer’ in katılımları ile Şebinkarahisar Kaymakamlığı ve Şebinkarahisar Belediyesi bünyesinde turizm çalıştayı gerçekleştirildi.

TURİZMDE YOL HARİTASI BELİRLENDİ

İlçede yer alan başta Taşhanlar olmak üzere kültür varlıklarımızı ziyaret ederek turizme kazandırma adına düzenlenen bu çalıştayda geleceğe yönelik yol haritası hedeflendi.

ARA GÜLER FOTOĞRAFLARI ŞEBİNKARAHİSAR’DA SERGİLENECEK

Doğuş Grubunun destekleri ile tarihi Taşhan’da 2018 yılında hayatını kaybeden fotoğraf sanatçısı Şebinkarahisarlı Ara Güler’in fotoğraflarından oluşan sergi alanı oluşturulacak.

Ayrıca DOKA ve DOKAP işbirliğiyle turizm gezi rotası ve ilçe tanıtım materyallerinin oluşturulması adına yönelik görüşmelerin gerçekleştirildiği çalıştayın ilerleyen dönemlerde bölgeye turizm anlamında katkı sağlaması hedefleniyor.

Kaynak haber ve foto: https://yenisebinkarahisar.net/

Mahmut Ahmet Yeles Tüm Haberleri

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.