Yayınlanma:

AYYÜCE TÜRKEŞ’İN GİRESUN ÖZLEMİ

Tek çare olarak Ayyüce TÜRKEŞ Hanım gösteriliyor.

İyi Parti ‘de kurultay kararı alınmasının ardından yüzlerce partilinin Ayyüce Türkeş ‘i genel başkan adaylığı için ikna etmek üzere imza kampanyası başlatacağı öğrenildi.

Çoğu partili sanal alemde Türkeş ‘in genel başkan olmaması halinde 2028’de İyi Parti’nin, Erdoğan, Mansur Yavaş, İmamoğlu ve Fatih Erbakan ile yarışamayacağı yönünde yorumlar atıyor.

Ayyüce Türkeş ‘in hem MHP hem BBP hem Ak Parti hem de CHP’nin ulusalcı kanadından ciddi oy alarak İyi Parti‘yi milliyetçilerin odak noktası haline getireceği görüşü sanal alemde ciddi kabul görmüş durumda.

Bu arada Partiye 6- 7 yıldır emek veren üst düzey çoğu kişinin Ayyüce Türkeş ‘in Genel Başkan yapılmaması halinde partinin ANAP ve DYP gibi tarihten silinmesinden ciddi endişe duydukları ve çoğu istifayı kurultay sonuna kadar önledikleri bilgileri geliyor.

Lider değişmemesi halinde kurultay sonrası istifa furyasından endişe ediliyor

Şu an son ve tek çare olarak Ayyüce Hanım gösteriliyor.

 

İşte tamda bu noktada Ayyüce Türkeş’in Giresun özlemi davetle pekişti. İyi Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Bulancak Haber Genel Yayın Yönetmeni ile yaptığı konuşmada duygusal bir itirafta bulundu. Ayyüce Türkeş’in annesinin Giresunlu olduğunu ve aynı zamanda Yavuzkemal’de akrabası olduğunu belirtti. Ayrıca, dayısının da Giresun Göreleli olduğunu ifade eden Türkeş’in köklü bağlarının altını bir kez daha çizdi.

Ancak, Türkeş’in açıklamaları sadece kökenlerine dair değildi. Ayyüce Türkeş, Giresun’a olan özlemini de dile getirdi. Şehrin sıcak atmosferini, kendisine ait kültürel zenginliği ve aile bağlarını özlediğini samimiyetle ifade etti.

Türkeş’in duygusal açıklamalarını Bulancak Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a yaptı. Yaşar, Türkeş’in duygularına tercüman olurcasına onu Giresun’a davet etti. Bu davet, sadece bir siyasi jest değil, aynı zamanda dostluk ve kültürel bağların pekişmesi için de bir davetiyeydi.

Bu gelişmeler, İyi Partisinin siyasi dinamizmini ve şehirler arası ilişkilerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Türkeş’in duygusal bağları ve Mehmet Yaşar’ın daveti, siyasi çekişmelerin ötesinde samimi ilişkilerin ve kültürel alışverişin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Giresun’a olan özlem ve Mehmet Yaşar’ın daveti, Adana’nın ve Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak nitelikte bir adım olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan bu gelişmelerin, siyasetin sınırlarını aşarak insanlar arasında köprüler kurulmasına vesile olması umuluyor.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.