BAŞKAN ÇAKIR, “ÇANDIRSPOR CANDIR”

“ÇANDIRSPOR CANDIR”

BAŞKAN ÇAKIR, “ÇANDIRSPOR CANDIR”
Yayınlanma: Güncelleme: 250 views

Giresun amatörün bir numaralı golcüsü Mehmet Demiray Çandırspor ‘da.

 

Giresun Çandırspor sosyal medya alanında takip etmek ve her gün yeni bir haberle karşımıza çıkmasına artık şaşırmıyoruz.

 

bulancakhaber.com.tr interaktif olarak yaptığı ve takip ettiği haber alanında dün gece saat 23.30 civarında Giresun da birçok takımın peşinden koştuğu Antalyaspor’da 3 yıl profesyonel top oynamış olan Arif Erdem ile söz kestiği öğrenildi.

 

 

Arif Erdem bundan sonra artık Çandırspor için ter dökeceği öğrenilirken Giresun amatörün bir numaralı golcüsü Mehmet Demiray’ında Çandırspor renklerine bağlaması gözleri Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır’ın üzerine çekti.

 

 

Sarı kırmızı camia için elinden geleni yapacağını söyleyen ve daha önce ki haberlerimizde açıklamalarda bulunan kulüp Başkanı Ünal Çakır, “Arif Erdem’ i transfer etmek için yönetim olarak çok büyük fedakârlık yaptık. Bu futbolcularımız Çandırspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Biz görevimizi ve noksan olan alanlarda ki transferi tamamladık.  Top teknik heyetimizde, top futbolcularımızda ve bizler inanıyoruz ki başarı kendiliğinden gelecektir” dedi.

 

 

 Son olarak Çandırspor Kulübü Başkanı Ünal çakır, “ Çandırspor Candır”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.