BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI

Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Başkanı Erhan Aydın, Giresun Çanakçı Belediyesi’nin organize ettiği “ANITKABİR ve NÖBETÇİLERİ” fotoğraf sergisi açıyor

BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI
Yayınlanma: Güncelleme: 299 views

Giresun Çanakçı Belediyesi’nin organize ettiği ve Anapark Sosyal Tesisleri’nde muhteşem bir fotoğraf sergisi açacaklar. Giresun Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, 24 Kasım Öğretmenler günün de “Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk” ün ebedi istirahat ettiği Ankara da ki Anıtkabir ve askerlerinin nöbet fotoğraf sergisiyle farkını ortaya çıkarıyor.

 

 

 

Her iki Başkanın adeta işte “BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI” sözlerini doğrulayan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Belediye Başkanı Tuncay Kasım ve GEZFOD Başkanı Erhan Aydın “Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır program sunacaklar.

 

 

 

“ANITKABİR VE NÖBETÇİLERİ” fotoğraf sergisi, 24 Kasım Perşembe günü Çanakçı Belediyesi Anapark Sosyal Tesislerinde sergilenecektir.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.