BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Başkan Fuat Köse, Giresun Valiliği önündeki çelenk sunma törenine ve ardından Giresun Valiliği önünde düzenlenen..

BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI
Yayınlanma: Güncelleme: 43 views

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.

Başkan Fuat Köse, Giresun Valiliği önündeki çelenk sunma törenine ve ardından Giresun Valiliği önünde düzenlenen programa katıldı. Burada; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi gösterisi, günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler, Gençlik Merkezi müzik dinletisi, Gençlik Haftası ödül töreni ve gençlik adına konuşmalar yapılırken, program GSİM sporcularının gösterisi ile tamamlandı.
Köse, daha sonra valilik önünden başlayıp, Atatürk Bulvarı ve Fatih Caddesi’ni takiben Atatürk Meydanı’nda sona eren Gençlik Yürüyüşünde il protokolü ile birlikte yürüdü.

BaÅŸkan Köse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını ifade ederek: “Bu önemli gün, gençlerimize ve geleceÄŸimize duyduÄŸumuz güvenin bir ifadesidir. Bağımsızlığımızın ve milli irademizin sembolü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gururla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaÅŸlarını ve tüm ÅŸehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.“ dedi.

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.