BAŞKAN SELDA KONYA, “ROTAMIZ NET PUSULAMIZ MİLLET”

Konya’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, demokratik süreçte adayların gazeteyi ziyaret ederek halkla buluşmasının önemine dikkat çekti.

BAŞKAN SELDA KONYA, “ROTAMIZ NET PUSULAMIZ MİLLET”
Yayınlanma: Güncelleme: 219 views

Bulancak İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Selda Konya, Bulancak Haber İnternet Gazetesi ve İnteraktif yayın yapan BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti.

Bulancak’ın sevilen isimlerinden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Selda Konya, seçim kampanyası kapsamında Bulancak Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Konya, Bulancak halkına projelerini ve vizyonunu tanıtmak amacıyla gazete yönetimiyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Konya, Bulancak’ın geleceği için sunduğu projeleri detaylı bir şekilde açıkladı ve halkın beklentilerini dinledi. “Bulancak’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağım” diyen Konya, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini vurguladı.

Bulancak Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Konya, halkın sorunlarına duyarlılığını gösterdiği gibi, seçim sürecindeki diğer adaylarla da uyum içinde çalışma çağrısında bulundu. “Bulancak için en iyisini hedefliyoruz ve bu hedefe ulaşmak için tüm adaylar olarak el ele vermeliyiz” diyen Konya, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bulancak Haber Gazetesi yönetimi ise Selda Konya’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, demokratik süreçte adayların gazeteyi ziyaret ederek halkla buluşmasının önemine dikkat çekti.

Selda Konya’nın Bulancak’taki miting gezileri ve halkla buluşmaları devam edecek ziyaretlerine Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Taranoğlu, İl Genel Meclis 1. Sıra adayı Erdinç Yaşar ve partililer eşlik ettiği görüldü.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.