Yayınlanma:

BEKTAŞ, GİRESUN HALKI

Bugün sizinle bir araya gelmenin ve geleceğe dair önemli bir adımı birlikte atmamızın heyecanını yaşıyorum.

Ben Abdülkadir Bektaş, Saadet Partisi çatısı altında Giresun Belediye Başkanlığı için adaylığımı resmi olarak açıklıyorum.

Giresun, tarih kokan toprakları, sıcakkanlı insanları ve benzersiz doğasıyla ülkemizin nadide şehirlerinden biridir. Ancak, yaşadığımız sorunlar ve karşılaştığımız zorluklar var. Ben, bu güzel şehrimizi daha yaşanabilir, daha güçlü bir geleceğe taşıma arzusu ve sorumluluğuyla bu yola çıkıyorum.

Öncelikli hedefim, siz değerli Giresunlu hemşehrilerimle birlikte çalışarak, şehrimizin karşılaştığı sorunlara kalıcı çözümler üretmek ve yaşam kalitemizi artırmaktır. Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür ve sanata kadar geniş bir perspektifle projeler geliştirerek Giresun’u daha iyi bir yere taşımayı amaçlıyorum.

Bu süreçte sizin destek ve katkılarınıza ihtiyacım olduğunu biliyorum. Giresun’u birlikte daha güzel yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancım tam. Sizlerle birlikte, Giresun’u daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir şehir haline getireceğimize yürekten inanıyorum.

Desteklerinizi ve dualarınızı beklerken, birlikte daha güçlü bir Giresun için adaylığımı açıklamanın heyecanını yaşıyorum.

Saygılarımla,

Abdulkadir BEKTAŞ

Giresun Belediye Başkan Adayı

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.