BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç, basının önünde yüksek sesle Bulancak Belediye başkan adayımız Kahraman Öztürk dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.271 views

Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan adaylığını, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç tarafından açıklanan Kahraman Öztürk, İl Başkanlığına resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

 

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Eşref Bekdemir’e resmi olarak aday adaylığını sunan Kahraman Öztürk, Bulancak ilçesinde ve parti içinde oldukça heyecan yaşattığı görüldü.

 

 

Yeniden Refah Partisinde 2023 Genel seçimlerinde Giresun 1.Sıra Milletvekili olarak saha da tanıdığımız ve ilçemizin sevilen simalarından olan Kahraman Öztürk, Resmen Bulancak Belediye Başkan aday adayı oldu.

 

 

 

Yeniden Refah Partisi Giresun il Başkanlığında Yapılan Divan toplantısında açıklamalarını yapan Öztürk, Bulancak Belediye Başkan aday adayı olduğunu yapılan toplantıda açıkladı.

 

 

Oysa Giresun ve Bulancak ilçesine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç’ın öncesinde Öztürk’ü basının önünde yüksek sesle Bulancak Belediye başkan adayımız diye açıklamalarda bulunarak Bulancak ilçesinde Öztürk ile esnaf gezisi yapmıştı.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.