Yayınlanma:

BİR TARAFTA İLÇEMİZE YAKIŞIR YOLLAR, BİR DİĞER TARAFTA İSE UNUTULAN

Şimdi sıra Damla Sokak, Arif Sokak ve Bulancak Mehmet Akif Ersoy ortaokulu yolununda

“Bugün sizlere Bulancak ilçemizde bu zaman kadar yapılan en güzel yol çalışmasından bahsetmek istiyorum”

 

 

Daha geçen hafta içinde bulancakhaber.com.tr İnternet gazetemizde yapmış olduğumuz haberimiz hafızlarımızda yerini korurken, şimdi karşımıza çıkan ve mahalle sakinlerinin tozdan, topraktan ve çamurdan şehir içinde mücadele ettiklerini sunacağız.

 

 

Bulancak İhsaniye Mahallesi Damla Sokak ve Arif Sokak yolunun unutulduğunu, Mahalle sakinleri yanı sıra Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yolu da olan bu sokak yollarının ilçemize ve Bulancak Belediyemize yakışır bir şekilde yapılması bekleniyor.

 

 

Özellikle Bulancak Belediye yol çalışmalarında örnek göstermiş olduğumuz Şenol Üstündağ Caddesi’nin görsel ve bir o kadarda motifleri ile objektiflerimize yansıdığını göstermiştik. Hatta yolu motife uygun bir şekilde gidiş ve geliş olarak bölünmesi modern bir çalışma olarak sizlere sunmuştuk.

 

 

 

Şimdi sıra Damla Sokak, Arif Sokak ve Bulancak Mehmet Akif Ersoy ortaokulu yolunun ilçemize ve Bulancak Belediyemize yakışır bir yol olarak mahalle sakinlerine kazandırılmasıdır.

 

 

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr  olarak bu çalışmanın takipçisi ve yapılan çalışmanın kamuoyuna duyurulması ve tamamlandığın da nasıl canlı yayın yaptıksa bittiğinde de mahalle sakinlerinin mutluluğunu sizlere sunacak olmanın heyecanı içinde beklediğimizi belirtmek isteriz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.