BÄ°Z Ä°NANIYORUZ; SÄ°ZDE Ä°NANIN

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın girişimleri ile ele alındığı ve kaldırılması konusunda karar alındığını öğrendim.

BÄ°Z Ä°NANIYORUZ; SÄ°ZDE Ä°NANIN
Yayınlanma: Güncelleme: 266 views

Bulancak girişi Atatürk Caddesi’nin eski günlerde olduğu gibi ve yenilenen Bulancak Modern yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Belediye Binasının üzerinde olan bu yolu ilçenin giriş ve çıkış yolu olarak düzenlenmesi gerekiyor.

 

İlçemizde üst düzey bürokratlar ve üst düzey kamu görevlilerin polis eşliğinde bazen ters yol olarak sahile ulaştığı bu ana caddenin bir an önce gidiş ve geliş olarak yenilenmesi bekleniyor.

 

 

Şu anda yeni yapılan ve modern mimarı yapısı ve alt katının oto park olarak kazandırılan bu alanın araç trafiğini de ahenk içinde akacağı bir yol olarak halkına sunulmalıdır.

 

 

Ayrıca bununla birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda yenilenmesi ve aynı şekilde eskisi gibi yan yollara araç trafiğinin açılacak olması bu ana giriş olan Atatürk Caddesi’nin mutlaka giriş ve çıkışlı olmasını gerektirecektir.

 

 

Bir diğer sorun ise, edindiğim bilgiler ışığında Belediye binasının ana girşi,nin hemen yanında bulunan elektrik trafosunun da Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın girişimleri ile ele alındığı ve kaldırılması konusunda karar alındığını öğrendim.

 

 

Tüm bu çalışmalar çok kısa bir zaman içinde bölge halkının daha sağlıklı, daha yaşanabilecek bir ilçe düzeyinde modernize edilerek bölge halkının hizmetine sunulacağını düşünüyoruz.

 

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.