BULANCAK DENİZ KULÜBÜ DERNEĞİ’NDE İMZA GÜNÜ

Necdet Dervişoğlu’nun makalelerinden oluşan kitabı “PAZAR YAZILARI” Deniz Kulübü Derneği’nde tanıtılacak!

BULANCAK DENİZ KULÜBÜ DERNEĞİ’NDE İMZA GÜNÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 180 views

Bölgemiz yazarlarından Necdet Dervişoğlu, uzun yıllardır kaleme aldığı etkileyici makaleleriyle edebiyat dünyamıza ışık saçmaya devam ediyor. Dervişoğlu’nun özgün bakış açısı ve derin düşünceleri, kaleme aldığı her satırda okurlarını etkilemeyi başarıyor. Şimdi ise bu değerli eserleri bir araya getirilerek bir kitap haline getirildi.

Necdet Dervişoğlu’nun makalelerinden oluşan bu değerli eseri için 02 Mart 2024 Cumartesi günü Deniz Kulübü’nde bir imza günü düzenlenecek. Giresun Bulancak ilçesinin nezih ve saygıdeğer derneği Deniz Kulübü, edebiyatseverlerin buluşma noktası olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu özel etkinlikte okurlar, yazarlarıyla bir araya gelme fırsatı bulacak ve Necdet Dervişoğlu’nun kaleminden çıkan bu önemli eseri imzalatma şansını elde edecekler.

Necdet Dervişoğlu’nun makalelerinden oluşan bu kitap, okurlara farklı bir bakış açısı sunarken aynı zamanda düşünce dünyalarını zenginleştirecek nitelikte. Edebiyat tutkunlarını ve okurlarını bu özel etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

02 Mart 2024 tarihinde Deniz Kulübü’nde gerçekleşecek olan imza günü etkinliğine tüm edebiyatseverler bekleniyor. Necdet Dervişoğlu’nun değerli eserlerine bir adım daha yaklaşmak için bu etkinliği kaçırmayın!

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.