BULANCAK İLÇE PROTOKOLÜNÜN MAKAM ZİYARETİ 

Bulancak ve Piraziz Belediye başkanlarının işbirliği ve dayanışma ruhuyla hareket ederek, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

BULANCAK İLÇE PROTOKOLÜNÜN MAKAM ZİYARETİ 
Yayınlanma: Güncelleme: 109 views

Bulancak İlçe Protokolü, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Bulancak ilçe Kaymakamı Ünal Koç, Başsavcı Emre Us, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Jandarma Komutanımız Yarbay Ersin Erkut ve Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı yüzbaşı Oğuz Yalçın ile birlikte Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız’ı makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişi ve işbirliği konuları ele alındı. Ziyaret sırasında, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, ilçeler arası işbirliğini güçlendirmek ve ortak projeleri değerlendirmenin güzel olacağı vurgusu yapıldı. İki Belediye Başkanının ilçelerinin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak ortak çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Bulancak ve Piraziz ilçelerinin karşılıklı olarak birbirlerine destek olacaklarını ve bölgenin kalkınması için el ele çalışacaklarını belirtildi. Bulancak ilçe Protokolünün iki belediye başkanlarının işbirliği ve dayanışma ruhuyla hareket ederek, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.