Yayınlanma:

BULANCAK İNOVASYON MERKEZİ’NİN ÖZEL MİSAFİRLERİ  

Giresun Bulancak İlçesi’nde düzenlenen “GÖRME ENGELLİLER KAMPI” büyük ilgi gördü ve İlçe Kaymakamı Ünal Koç özel olarak ilgilendi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden 25 öğrencinin katıldığı programa ev sahipliği yapan Bulancak İnovasyon Merkezi’nde unutulmayacak anlar yaşandı.

Kampın koordinatörlüğü Göktan Güçlü’ nün yaptığı ve 8 gün sürecek olan kampta 27 öğrenci, 15 refakatçi, 7 görevlinin olduğu toplamda ise 49 kişinin olacağı duyuruldu.

Öğrencilerin kampta çeşitli eğitimler, eğlenceler ve daha birçok aktivasyonun yer alacağı bir ve aktivitelerle sosyalleşme olanağı sunulacağı vurgulandı.

Böylesi özel ve güzel çalışmaya Adana, Ankara, Balıkesir, Denizli, Gaziantep, İstanbul, Şanlıurfa ve Bulancak’tan görme engelli öğrencilerin katıldığı Bulancak İnovasyon Merkezi’ni Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ziyaret etti.

Bulancak İlçe kaymakamı Koç’un yaptığı açıklamada şunları söyledi. Koç, “İlçemizde düzenlenen Görme Engelliler Kampına, ülkemizin farklı yerlerinden gelen 25 çocuğumuzu ilgili kurumlarımızla beraber misafir etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.